Sunday, June 23, 2024

About

WebLajm është një hapsirë komunikimi mes fakteve për të prodhuar lajme të vërteta.

Lexuesit janë pasuria më e madhe dhe familja e vetme për median dhe gazetarinë. Në këtë hapsirë ne do të takohemi pa kushte me njëri tjetrin për të publikuar ju çdo shqetësim, denoncim, histori e cila ja vlen të bëhet jo vetem një Weblajm.