Sunday, July 21, 2024

Tag: exchange

LEKU, fenomeni i vitit

Ndërkohë që gazeta, televizione, portale, organizata dhe indidividë shpallin njeriun e vitit, pothuaj të gjithë kanë neglizhuar atë që bën që të hidhet uji përpjetë…LEK-un. Leku që gjatë 2023 dërrmoi ...